Σιάχρας Γιώργος

Ιδιοκτήτης Ηλεκτρολογείου Αυτοκινήτων

Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης 

Επιχείρησε για πρώτη φορά πριν από 18 χρόνια. Γέννημα - θρέμμα Κορίνθιος ο Γιώργος Σιάχρας, με σπουδές στην Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Αυτοκινήτων, «είδε» στον ιδιόκτητο χώρο της οικογένειάς του στην Αγίου Γεωργίου 24, την ευκαιρία της επαγγελματικής του αποκατάστασης. Με ίδιες δυνάμεις κατόρθωσε να δημιουργήσει από το μηδέν μια επιχείρηση σήμερα κραταιά, μια επιχείρηση «Ηλεκτρολογείο - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων», η οποία στα δύσκολα χρόνια της κρίσης είναι κερδοφόρα γιατί βασίζεται στην άρτια εκπαίδευση και παροχή υπηρεσιών, στην εργασιακή συνέπεια και ειλικρίνεια! 

Λάτρης του ψαρέματος μέχρι πρότινος, «κρέμασε» τα καλάμια του το 2015 . Ο ελεύθερος  του χρόνος από τότε είναι αφιερωμένος αποκλειστικά  στη -μόλις 2,5 ετών σήμερα- κόρη του, Ελεάννα! 

 Ο Γιώργος Σιάχρας  δηλώνει αγωνιστής και τούτος είναι και ο λόγος που καταπιάνεται για πρώτη φορά με τα κοινά του Επιμελητηρίου Κορινθίας. «Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου όπως κι όσο μπορώ» θα πει, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την ισχυρή ομάδα του Δημήτρη Ραψωματιώτη και τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα».