Αρχείο Δημοσιευμάτων

Μάιος 2016

Κοινωνικά
1574

Δ. Ραψωματιώτης: «Κύτταρο» ανάπτυξης το Corinthian Cluster για την Κορινθία»

Από τον Δ. Ραψωματιώτη αναφέρεται: «Κύτταρο» Ανάπτυξης το Corinthian Cluster για την Κορινθία. Καθίσταται φορέας επιτάχυνσης της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσα από δικτύωση, συνέργειες και συνεργασί... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1541

Τους βγάζει στη σέντρα ο Ραψωματιώτης!

Θα σήμαινε υποχώρηση των κομμάτων – των χρωμάτων και εκείνων των… σακκακιών που όλοι λένε πως αφήνουν σπίτι τους ,όταν κατέρχονται στα τοπικά κοινά… Διαβάστε το δημοσίευμα  ... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1586

Δ.Ραψωματιώτης- "Η Επιβίωση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στον καιρό των μνημονίων"

Η επιβίωση των πολύ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στον καιρό των μνημονίων ήταν το αντικείμενο της ημερίδας που πραγματοποίησαν η ΟΕΒΕ Κορινθίας και η ΓΣΕΒΕΕ τη Δευτέρα το απόγευμα στο Επιμελητήριο ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1528

Δ.Ραψωματιώτης- Κάποιοι "παίζουν" πρόωρα και περίεργα με τις εκλογές του Επιμελητηρίου-βίντεο

Είμαι 15 χρόνια ενεργό μέλος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και πάντα πιστευα και εξακολουθώ να πιστευω οτι τα κόμματα πρέπει να είναι μακριά απο το Επιμελητήριο. Διαβάστε το δημοσίευμα  ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1615

Δημήτρης Ραψωματιώτης: Δηλώνω παρόν στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Δημήτρης  Ραψωματιώτης: Δηλώνω παρόν στις εκλογές του επιμελητηρίου Κορινθίας, μαζί με νέους ανθρώπους - επαγγελματίες που έχουν διάθεση και όρεξη για δουλειά. Διαβάστε το δημοσίευμα  ... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1666

Απέκτησε στέγη το "ΜαΖί νικώ" στην Κόρινθο

Δ. Ραψωματιώτης : "Αυτή η προσπάθεια είναι πάρα πολύ σημαντική και μας χρειάζεται όλους" Διαβάστε το δημοσίευμα  ... διαβάστε περισσότερα..

Εταιρικά
1574

Όμιλος Εταιρειών Π. κ Δ. Ραψωματιώτη "Πες μας την ιδέα σου να την κάνουμε επιχείρηση μαζί"

Νέοι άνθρωποι, νέοι επιστήμονες βρίσκονται γύρω μας προβληματισμένοι, απογοητευμένοι, χωρίς δύναμη ν’ αποφασίσουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την πραγματικότητα. O Όμιλος Εταιρειών Π. κ Δ. Ραψωματιώτ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 7 από 7