Αρχείο Δημοσιευμάτων

Φεβρουάριος 2017

Επιμελητηριακά
1696

Λάβαμε και ως οφείλουμε δημοσιεύουμε την επιστολή Ραψωματιώτη προς Kavos News

Λάβαμε και ως οφείλουμε δημοσιεύουμε παρακάτω αυτούσια την επιστολή του κ. Δημήτρη Ραψωματιώτη που απαντά στο δικό μας άρθρο με τίτλο  : Εκλογές Επιμελητηρίου : «Λαγοί» και αουτσάιντερ όλοι μαζί, πλην... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1595

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ: ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Φίλε Γιάννη, καθαρά προσωπική και παραδοσιακά δημοσιογραφική η ανάλυσή σου (εδώ), ως προς το ποιοι, και με ποιους υποστηρικτές θα διεκδικήσουμε το Επιμελητήριο Κορινθίας, θα μου επιτρέψεις όμως να σου... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1585

Αυτοί θα διεκδικήσουν το επιμελητήριο Κορινθίας - Τα ονόματα !

Μπήκαμε επίσημα στην τελική ευθεία των εκλογών των επιμελητηρίων.Για το επιμελητήριο Κορινθίας, αυτές οι εκλογές έχουν πολύ ενδιαφέρον γιατί θα κρίνουν και πολιτικές εξελίξεις. Διαβάστε το δημοσίευμα... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1626

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι ανέφερε ο Δ. Ραψωματιώτης για τις εκλογές του επιμελητηρίου και τα απορρίμματα !

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει στο επιμελητήριο μια Διοίκηση τέτοια που θα διεκδικήσει πράγματα, να μην αφήσουμε όλες τις υπηρεσίες να μεταφερθούν στην Τρίπολη και να γίνει το Επιμελητήριο στο κτίριο... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1509

Δ. Ραψωματιώτης: "Οι μεγάλες ιδέες, οι αξιοπρεπείς παρουσίες, τα σημαντικά και αξιόλογα, φοβίζουν"

Πάνω απ’ όλα, όμως, φοβίζει η προσπάθεια της ένωσης δυνάμεων, η παρουσία σημαντικών επιστημόνων, επαγγελματιών, επιχειρηματιών, ανθρώπων της τέχνης, του πολιτισμού, του υγιούς αθλητισμού, όλων των παρ... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1678

Ο Παννεμεατικός ευχαριστεί τον Δ. Ραψωματιώτη

Η διοίκηση του Παννεμεατικού, ευχαριστεί με ανακοίνωσή της, τον Δημήτρη Ραψωμτιώτη και την εταιρία Rap Group για την χορηγία αθλητικού υλικού. Διαβάστε το δημοσίευμα  ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 6 από 6